Announcement

Collapse
No announcement yet.

Send Your Feedback for Advanced SystemCare 11

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by kaljukass View Post
    Beta 2 needs activation, what key is valid or where to get it?

    Hi kaljukass,

    ASC 11 beta 2 doesn't require a license code and you could fee free to enjoy all features.

    And we will pick out the Top 20 Most Valuable Beta Contributors for ASC 11 and present them with a free license code for ASC Pro.

    Thanks.
    IObit Support Team --
    If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!

    Comment


    • #47
      Hello Guys!
      Hello Everyone once again!


      I have a very important question - why you IObit Staff remove the Wireless-AC support from ASC 11 Beta2? In Beta1 there was a support for 802.11ac wireless standard, but in BETA2 there isn't. Why? Please explain me.

      And please add support internet settings for 802.11ad wireless standard.

      Click image for larger version

Name:	beta1.png
Views:	1
Size:	179.6 KB
ID:	16686
      Click image for larger version

Name:	beta2.png
Views:	1
Size:	38.9 KB
ID:	16685

      Comment


      • #48
        Hi ZajecHax,

        We are sorry for we have deleted 802.11ac in beta 2 by mistake.

        We have confirmed with our experts and 802.11ac will be added in our next version.

        Hope your understanding on this matter.
        IObit Support Team --
        If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!

        Comment


        • #49
          Ok, thank you Cicely for your quick answer. I just found it because when I clicked optimize my PC my internet slowed down again because ASC v11 Beta2 set for me old internet settings for 802.11n. In BETA1 internet settings for 802.11ac make my speed of internet connection much much faster so I am very happy that you will fix that problem.

          Don't you add the 802.11ad support?

          Comment


          • #50
            Originally posted by ZajecHax View Post
            Ok, thank you Cicely for your quick answer. I just found it because when I clicked optimize my PC my internet slowed down again because ASC v11 Beta2 set for me old internet settings for 802.11n. In BETA1 internet settings for 802.11ac make my speed of internet connection much much faster so I am very happy that you will fix that problem.

            Don't you add the 802.11ad support?

            Hi ZajecHax,

            For 802.11ad, our experts will further consider it.

            Cheers.
            IObit Support Team --
            If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!

            Comment


            • #51
              Originally posted by Cicely View Post


              Hi ZajecHax,

              For 802.11ad, our experts will further consider it.

              Cheers.
              Hope you guys do add support for 802.11ad and keeping up with the latest WIFI for those power users that have to have latest hardware and such. This you would be the first or one of the first to give support for 802.11ad. Thanks for such a great program.

              Comment


              • #52
                I found just another bug of Advanced System Care v11 BETA 2!! I consider it as a bug - I will explain better.

                I am using a program named BlueStacks 3 to emulate android games and play android games on PC.
                I just found that when Advanced SystemCare v11 Beta2 is cleaning my PC, doing shedule like always - it is always deleting all files that apps download by itself (game files, game saves, etc.) and when I open the game in BlueStacks I don't have any game progress, any saves, I must also download once again all the files.... It is so annoying. I don't know how to add specific apps to "whitelist" of ASC 11 Beta2 to not clean BlueStacks folders and apps.

                Please fix that.






                You can download & check BlueStacks emulator from here: http://www.bluestacks.com/#gref

                Comment


                • #53
                  I loaded the ASC beta 2 and the problem still exists. Some of my files still don't run. I'l be going back to ASC 10.5 I tried to upload error message (screenshot) but something is stopping my attachment (png file). After removing asc 11 beta 2, program now works.

                  Click image for larger version

Name:	ScreenShot_20170828092805.png
Views:	1
Size:	185.0 KB
ID:	16696



                  Last edited by maonstad; Aug. 28th, 2017, 17:00.

                  Comment


                  • #54
                    First of all, it is perfectly proved in all tasks, it is responsible for all given operations, above all, I like the very fast response of all the application and tools, also like the possibility of changing custom skins. Technically speaking, up to now the best of all, I hope the IObit team continues to delight faithful users. ASC 11 is excellent as always!

                    Comment


                    • #55
                      @ ZajecHax

                      Please help us further look into the issue you reported.

                      Download the tool from http://testdemo.iobit.com/InfoHelper.exe.Then double click to run this tool on the PC with the problem and click "Save report". After it finishes, you will get a popup window to tell you where the report file IObit_Debug_Info.zip is saved. Click "OK" button to open that saved folder. Please send the zipped file to us.

                      Thanks for your work.
                      IObit Support Team --
                      If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!

                      Comment


                      • #56
                        Originally posted by maonstad View Post
                        I loaded the ASC beta 2 and the problem still exists. Some of my files still don't run. I'l be going back to ASC 10.5 I tried to upload error message (screenshot) but something is stopping my attachment (png file). After removing asc 11 beta 2, program now works.

                        [ATTACH=CONFIG]n221620[/ATTACH]
                        Hi maonstad,

                        Would you please help us confirm whether you will encounter this issue after you reinstall the DVDFab and our program?

                        Please send us the file for further analysis if the issue continues.

                        Download the tool from http://testdemo.iobit.com/InfoHelper.exe.Then double click to run this tool on the PC with the problem and click "Save report". After it finishes, you will get a popup window to tell you where the report file IObit_Debug_Info.zip is saved. Click "OK" button to open that saved folder. Please send the zipped file to us.

                        Thanks for your work.






                        IObit Support Team --
                        If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!

                        Comment


                        • #57
                          Originally posted by PC Express Repairshop View Post
                          First of all, it is perfectly proved in all tasks, it is responsible for all given operations, above all, I like the very fast response of all the application and tools, also like the possibility of changing custom skins. Technically speaking, up to now the best of all, I hope the IObit team continues to delight faithful users. ASC 11 is excellent as always!

                          Hi,

                          So glad to hear that. We will keep on improving our products.

                          Cheers.
                          IObit Support Team --
                          If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!

                          Comment


                          • #58
                            Originally posted by Cicely View Post

                            Hi maonstad,

                            Would you please help us confirm whether you will encounter this issue after you reinstall the DVDFab and our program?

                            Please send us the file for further analysis if the issue continues.

                            Download the tool from http://testdemo.iobit.com/InfoHelper.exe.Then double click to run this tool on the PC with the problem and click "Save report". After it finishes, you will get a popup window to tell you where the report file IObit_Debug_Info.zip is saved. Click "OK" button to open that saved folder. Please send the zipped file to us.

                            Thanks for your work.





                            Ok These are the steps that I have done. I uninstalled ASC 10 and installed the ASC 11 beta.
                            I ran ASC 11 beta and let it reboot.
                            I tried to run the dvdfab program and got the error. (See picture below). I'm not understanding why but it produced this error.

                            ?so then I reinstalled dvdfavb and now its working. Program works fine.

                            I'm not sure why the error but when I went back to version 10.5, it worked again. So now I'll just stay on 11 beta and see what happens.
                            Mark


                            Attached Files
                            Last edited by maonstad; Aug. 30th, 2017, 06:37. Reason: commenting on file.

                            Comment


                            • #59
                              Ok, I ran the program once and it worked only once. And then the same error came back....
                              Here are the screen shots of it.

                              Comment


                              • #60
                                I would send the error report but the attachment doesn't work. I have the iobit_Debug_Info.zip ready to be sent. Please advise where to send.. Thanks
                                ?Meanwhile I'm uninstalling beta 2 and going back to 10.5

                                Comment

                                Working...
                                X