Announcement

Collapse
No announcement yet.

rollback problems

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • rollback problems

    I am using Windows 10 64p bit with Driver Booster 5.4.0.835. It updated my sound drivers today and they have not worked ever since. Just get silence. I tried rollback without success,,
    My device manager shows AMD High Def, NVIDIA dIrect audio device, Realtek High Def.

    There is something wrong with your tables to match drivers to devices. Ideally you would fix these tables and let me rerun Driver Booster.

    The driver it installed was called AMD RADEON, R7 200 series

    The motherboard is a Gigabyte GA-990FXA- FX-6300 with onboard sound card.

    What are my options to get it working again?

  • #2
    Turns out all I had to do was uninstall the RADEON driver, and reboot. The necessary drivers were still installed.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Roedy Green View Post
      Turns out all I had to do was uninstall the RADEON driver, and reboot. The necessary drivers were still installed.
      Hi Roedy Green,
      If you still encounter any problem, please download http://www.cd4o.com/drivers/debug/DBInfoHelper.exe >> double click to run this tool on the problem PC >> click 'Save report to Desktop' >>find db_info_xxxx.zip on your desktop >> send the zip file to dbfeedback@iobit.com. Or just use the program built-in Feedback to contact us.
      We will look into this problem and get back to you.
      Thanks.
      IObit Support Team --
      If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!

      Comment

      Working...
      X