Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Advanced SystemCare > ASC General Discussions > Advanced SystemCare v5
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Advanced SystemCare v5 #1 system utility in the world is released!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Apr. 3rd, 2012, 02:33
chinarain chinarain is offline
Junior Member
 
Join Date: 03 Apr 2012
Posts: 1
Default Advanced SystemCare affecting iTunes

Several months ago, I installed Advanced SystemCare on my pc, and the results have been fantastic. My computer runs much faster and more efficiently.

So, I installed the free, latest version on my laptop (also Windows XP) and when I went to sync my iPod immediately afterwards (I did nothing else on the laptop and no other programs ran), iTunes said it was all synced, which should have taken filled up to about 9 G, but instead, it deleted everything.

iTunes keeps saying that the iPod is all synced up, but it shows nothing on it, and when I turned it on, it said no music was on it at all.

Since Advanced SystemCare affects registries, did it affect how my iPod sync? It's synced perfectly for the past 5 years with no problems and only had this problem immediately after I installed Advanced SystemCare v5.

Obviously, I deleted SystemCare, restarted the laptop, and the same thing happened. I'm thinking that SystemCare deleted something that Itunes needs to run in order to sync.

I'd really appreciate any help in figuring this out.
Reply With Quote
  #2  
Old Apr. 9th, 2012, 08:39
Cicely's Avatar
Cicely Cicely is offline
IObit Support
 
Join Date: 27 Jul 2009
Posts: 3,042
Default

Hi chinarain,

Sorry for the delay.

Please re-install iTunes to see how it works.
__________________
IObit Support Team--
If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!
Reply With Quote
  #3  
Old Apr. 10th, 2012, 02:09
mhoppe mhoppe is offline
Junior Member
 
Join Date: 10 Apr 2012
Posts: 9
Default Itunes

I haven't had any problems with I-tunes. But it takes longerto load...
Reply With Quote
  #4  
Old Apr. 10th, 2012, 08:50
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,220
Default

Hi mhoppe
To me it sounds like for eample some settings in privacy could possibly be responsible.
It takes 3 screenshots to view all privacy settings
It is possible to find autosweep.ini and copy that content - some forty lines I think which shows a number and an equal sign and then either 0 for inactive or 1 for active.
I haven't yet found the command lines for having it shown in command prompt.
If you have fixed your problem and want to run a cleaning with ASC you should first check all "problems" found and place those you need in the Ignore list before hitting the "fix" button.
This applies to any cleaning you want to perform. (for the first time)
Cheers
solbjerg


Quote:
Originally Posted by mhoppe View Post
I haven't had any problems with I-tunes. But it takes longerto load...
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Send Your Feedback for Advanced SystemCare 5 Beta itobe Advanced SystemCare v5 4 Jun. 2nd, 2012 11:56
Advanced SystemCare Diagnostic report v1.0 water77cool IObit Toolbox 1 Mar. 12th, 2012 11:53
Advanced SystemCare Reporte Diagnůstico v1.0 djb222 Advanced SystemCare v5 2 Dec. 13th, 2011 18:01
Menu disappears remove hardware safely and eject media with Advanced SystemCare 5 coptroner Advanced SystemCare v5 7 Nov. 24th, 2011 20:44
Smart Defrag vs. Advanced SystemCare JohnnySokko Smart Defrag v2 2 Jul. 9th, 2011 14:02


All times are GMT +0. The time now is 21:14.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.