Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Advanced SystemCare > ASC General Discussions > Advanced SystemCare v5
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Advanced SystemCare v5 #1 system utility in the world is released!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Apr. 6th, 2012, 20:48
moiaussi moiaussi is offline
Junior Member
 
Join Date: 19 Mar 2012
Posts: 8
Default ASC Pro did NOT auto renew

I was a licensed user of ASC Pro vs. 5 and it was suppose to have auto renewed on or about 03/27/2012 for $9.95 but I now see it has not. I am just now aware of this and notifying you because I have not been on my computer for awhile.
Please help.

Thank You!
Reply With Quote
  #2  
Old Apr. 7th, 2012, 04:05
wozofoz's Avatar
wozofoz wozofoz is offline
Administrator
 
Join Date: 06 Apr 2009
Posts: 1,652
Default

Hi
Just in case you haven't tried this yet

First try a Refresh.
• Click on Manage License (bottom left)
• Click on Refresh
• If your Liscense Code appears in the box click on Activate Now

If the License Code does not appear in the box:
You would have already received an email from Avangate when you first purchased the IObit software. That email contained your License code
If you can't find the email then you can get a copy of the License Code sent to the same email address by going to IObit - Retrieve License

The best method is to Copy the license code from the email and Paste it into the software box rather than typing it in.

If the license still says invalid you should send a Private Message to Cicely of the IObit Support Team or send an e-mail for the attention of Cicely to support@iobit.com
Describe your situation and include as much information as possible.

All the best, woz of oz
__________________
FORUM USAGE GUIDELINES - Read this first
Description of IObit Forum features and requirements - Reading this is compulsory
The thread also includes Handy Links

NEW USER PUBLIC PROFILE POLICY effective on February 01, 2013 !
It is compulsory to add your OS + Computer Details to your Profile

Usage of IObit Products
Information about using IObit software
Also contains a wealth of diverse information on many different related subjects
Reply With Quote
  #3  
Old Apr. 7th, 2012, 13:34
jckinnick jckinnick is offline
IObit Fan
 
Join Date: 25 May 2010
Posts: 59
Default

This may be an issue on their end, mine is doing the same thing.

It renews but then when i go to use some of the tools it goes back to the restricted free version.
Reply With Quote
  #4  
Old Apr. 7th, 2012, 15:58
enoskype's Avatar
enoskype enoskype is offline
Mediator®
 
Join Date: 27 Oct 2006
Posts: 10,173
Default

Hi jckinnick,

Please see THIS thread.

Cheers.
__________________
enoskype

- Beauty lies in the eye of the beholder and belongs to the man who can appreciate it. -
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Auto scan feature in Malware Fighter Pro beachguy IMF IObit Malware Fighter v1 7 Jun. 6th, 2012 12:38
If You Renew Your License Do Not Download The ASC File On Link Buddahfan ASC Discussions 0 Mar. 28th, 2012 00:00
auto defrag & optimise sunny staines Smart Defrag v2 2 Nov. 2nd, 2011 12:17
dds scan morgan46 Spyware-Malware Removal Help! 48 Feb. 8th, 2011 23:38
Auto decide blacksea IMF IObit Malware Fighter v1 3 Jan. 21st, 2011 13:28


All times are GMT +0. The time now is 21:24.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.