Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > IObit Mobile Apps. > Advanced Mobile Care
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Advanced Mobile Care AMC - The System Utility for Mobiles & Tablets with Android OS.

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old Dec. 3rd, 2012, 06:18
Cicely's Avatar
Cicely Cicely is offline
IObit Support
 
Join Date: 27 Jul 2009
Posts: 2,825
Default

Hi basit,

Presently, this App will not automatically start when phone starts up. I will let our program team know your needs.

Thanks in advance.

Quote:
Originally Posted by basit View Post
Iobit Team
can you please tell how to make this app advance mobile care auto start when my android phone starts up kindly reply or update the app with auto start option. I want to know if this app is not auto start still if its protecting my mobile from viruses or not as it is not loaded in memory. Kindly add an option in the future updates to enable auto start option it is a great app and i love iobit products for a long time specially the game speeder is great all games run smoothly without hangups reply


basit
__________________
IObit Support Team--
If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!
  #22  
Old Dec. 3rd, 2012, 06:27
Magic[Hunter]'s Avatar
Magic[Hunter] Magic[Hunter] is offline
Malware Advisor Moderator
 
Join Date: 28 Apr 2009
Posts: 567
Default

Hi,

Is there a way to set what shows up in the Notification bar?
Right now it shows a "C" icon there only...

I remember when I first install it, it shows the battery %. But I cannot find that option anymore :(


Cheers.
  #23  
Old Dec. 3rd, 2012, 06:28
Cicely's Avatar
Cicely Cicely is offline
IObit Support
 
Join Date: 27 Jul 2009
Posts: 2,825
Default

Hi sapfir,

I have PMed you a message. Please check it in your inbox.

Thanks in advance.

Quote:
Originally Posted by sapfir View Post
Do not kill all processes, such as the current animation of the main window does not kill ...
__________________
IObit Support Team--
If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!
  #24  
Old Dec. 3rd, 2012, 15:29
sapfir's Avatar
sapfir sapfir is offline
Expert User
 
Join Date: 18 Mar 2010
Posts: 255
Default

Quote:
Originally Posted by Cicely View Post
Hi sapfir,

I have PMed you a message. Please check it in your inbox.

Thanks in advance.
Skrishot 01-animation of the window.
Screenshot 02-kill process.
Screenshot 03 - the animation is still running.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	01.jpg
Views:	27
Size:	72.7 KB
ID:	10953  Click image for larger version

Name:	02.jpg
Views:	24
Size:	50.4 KB
ID:	10954  Click image for larger version

Name:	03.jpg
Views:	21
Size:	72.6 KB
ID:	10955  
  #25  
Old Dec. 4th, 2012, 07:52
Cicely's Avatar
Cicely Cicely is offline
IObit Support
 
Join Date: 27 Jul 2009
Posts: 2,825
Default

Hi Magic[Hunter],

Sorry that presently there is no way to set that.

I will let our program team know your concern.

Thanks for your feedback.

Quote:
Originally Posted by Magic[Hunter] View Post
Hi,

Is there a way to set what shows up in the Notification bar?
Right now it shows a "C" icon there only...

I remember when I first install it, it shows the battery %. But I cannot find that option anymore :(


Cheers.
__________________
IObit Support Team--
If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!
  #26  
Old Dec. 8th, 2012, 00:01
shadowstar88 shadowstar88 is offline
Junior Member
 
Join Date: 07 Dec 2012
Posts: 7
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Cicely View Post
Hi tommy chan,

You can manage your applications on App Manager. If you want to move an application to SD care, please tap the app name in App Manager -> select Move -> tap Move to SD card
I try do do this on my phone, I go to the app manager, I've tapped multiple apps, And on every app I cant find any move to SD card button, Its just not there. Using Motorola Atrix HD, With I think Ice cream Sandwich 4.0.4? Any suggestions on where to find the move to SD button or how to do it? Because it doesn't say anything about not being available on certain phones.
  #27  
Old Dec. 8th, 2012, 02:26
Cicely's Avatar
Cicely Cicely is offline
IObit Support
 
Join Date: 27 Jul 2009
Posts: 2,825
Default

Hi shadowstar88,

Please kindly note that some apps can not be moved to SD card, which is designed by the designers. So if you tap them in App Manager, there is not Move button.

Thanks for understanding!
__________________
IObit Support Team--
If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!
  #28  
Old Dec. 8th, 2012, 11:14
Damned's Avatar
Damned Damned is offline
Expert User
 
Join Date: 24 Apr 2009
Posts: 459
Default Czech language file for AMC

Hi,
Czech language file for AMC attached.

Damned
Attached Files
File Type: rar Czech_AMC.rar (5.1 KB, 15 views)
__________________
http://damnedovycestiny.webnode.cz/
  #29  
Old Dec. 8th, 2012, 23:06
shadowstar88 shadowstar88 is offline
Junior Member
 
Join Date: 07 Dec 2012
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by Cicely View Post
Hi shadowstar88,

Please kindly note that some apps can not be moved to SD card, which is designed by the designers. So if you tap them in App Manager, there is not Move button.

Thanks for understanding!
Thats the problem, Ive checked every one of my 60+ apps and not a single one has a move to sd button anywhere, I would think atleast one of the apps would be able to be moved to SD, I just cant find the option anywhere.
  #30  
Old Dec. 10th, 2012, 08:02
Cicely's Avatar
Cicely Cicely is offline
IObit Support
 
Join Date: 27 Jul 2009
Posts: 2,825
Default

Hi shadowstar88,

We need more information to look into this issue.

1. Please let us know the OS of your phone.

2. Please take a screenshot of the screen which will be shown after you tap an app in App Manager.

Thanks in advance.
__________________
IObit Support Team--
If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Advanced Mobile Care-Preview Release Cicely Advanced Mobile Care 9 Nov. 21st, 2012 12:07
Advanced Mobile Care-Preview Released ! enoskype NEWS & OFFERS 0 Nov. 7th, 2012 10:09
Google Chrome browser blocked from network access after updating Advanced System Care 5, 9/29/2012 andylofgren Advanced SystemCare v5 39 Oct. 12th, 2012 17:18
Advanced Mobile Care is coming soon! Cicely Advanced Mobile Care 8 Oct. 10th, 2012 03:48
advanced system care olddude Advanced SystemCare v4 11 May. 20th, 2011 15:10


All times are GMT +0. The time now is 04:21.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.