Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Advanced SystemCare > Advanced SystemCare v7
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Advanced SystemCare v7 The world No.1 System Utility RELOADED

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Nov. 3rd, 2013, 20:21
comp12 comp12 is offline
Junior Member
 
Join Date: 22 Nov 2012
Posts: 13
Default Switch from ASC Pro 7 to ASC Ultimate 7?

Hi,

I've just upgraded from ASC Pro 6 to ASC Pro 7 and the latter works just excellently.

My license for ASC runs until 18th November and I know I can renew it for small money.

My question is how much more I'll have to pay after renewing my license, for changing from ASC Pro 7 to ASC Ultimate 7 when the latter comes out or is this change free?

I have noticed that renewing license for ASC Pro 6 or changing to ASC Ultimate 6 were exactly identically priced.
Reply With Quote
  #2  
Old Nov. 4th, 2013, 01:04
Immaculens Immaculens is offline
IObit Fan
 
Join Date: 26 Oct 2011
Posts: 86
Default

consider sending a private message to Cicily with your ASC 7 serial number when ASC Ultimate 7 is released and perhaps a deal can be made
__________________
ASC U
Reply With Quote
  #3  
Old Nov. 4th, 2013, 05:40
jettstream jettstream is offline
Junior Member
 
Join Date: 13 Oct 2013
Posts: 1
Default

Why can't we use same licence for as ultimate 6 and just swap it over in asc ultimate7 if you have months left on old asc u 6 key why should you have to pay for asc 7 when I obit will get your funds when new renewal is due just my opinion
Reply With Quote
  #4  
Old Nov. 4th, 2013, 06:51
Cicely's Avatar
Cicely Cicely is offline
IObit Support
 
Join Date: 27 Jul 2009
Posts: 2,831
Default

Hi guys,

Thanks for your feedbacks.

Advanced SystemCare and Advanced SystemCare Ultimate are two different products that need different license code to register. AS a Pro user of ASC v6, you can update to ASC v7 Pro for Free. Also, you can update to ASC Ultimate v7 Pro for free, if you have a valid license code for ASC Ultimate V6 Pro.

Currently, there is a promotion. As a Pro user of ASC, you can enjoy a large discount to purchase the Advanced SystemCare Ultimate 6 at : http://www.iobit.com/ascav-register.php

AS we mentioned before, the license code for ASC Ultimate v6 can be used on ASC v7 Pro.

Thanks for choosing IObit to care your PC
__________________
IObit Support Team--
If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!
Reply With Quote
  #5  
Old Nov. 4th, 2013, 12:06
Immaculens Immaculens is offline
IObit Fan
 
Join Date: 26 Oct 2011
Posts: 86
Default

Quote:
Originally Posted by Cicely View Post
...AS we mentioned before, the license code for ASC Ultimate v6 can be used on ASC v7 Pro.

Thanks for choosing IObit to care your PC
My ASC Ultimate 6 license code does not allow me to activate a ASC 7 Pro...

how do we do this?
__________________
ASC U
Reply With Quote
  #6  
Old Nov. 4th, 2013, 12:49
comp12 comp12 is offline
Junior Member
 
Join Date: 22 Nov 2012
Posts: 13
Default

Hi Cicely,

Thanks for reply, but my questions were as follow:

1. I know I can now change from ASC 7 Pro to ASC Ultimate 6 for 12.99 $.

2. My present license for ASC 7 Pro expires in two weeks, so if I change now to ASC 6 U, will upgrade by the end of November from ASC U 6 to ASC U 7 be free of charge?
Reply With Quote
  #7  
Old Nov. 4th, 2013, 12:51
Scannan's Avatar
Scannan Scannan is offline
Moderator
 
Join Date: 28 Nov 2011
Posts: 1,134
Default

Immaculens

Your ASC 6 Pro Licence can only be used for ASC 7 Pro.

Your ASCU 6 Pro Licence can only be used for ASCU 7 Pro.

However:
If you have ASC 6 Pro you can get a special deal to convert to ASCU 6 pro.

If you have ASC 7 Pro you can get a special deal to convert to ASCU 7 pro.

There is no Licence interchangeablity between ASC and ASCU.
There is a special deal for ASC users to change to ASCU.
__________________
To err is Human. To really mess things up you need a PC.
Reply With Quote
  #8  
Old Nov. 4th, 2013, 22:41
Immaculens Immaculens is offline
IObit Fan
 
Join Date: 26 Oct 2011
Posts: 86
Default

So am I misunderstanding Cicely or is Cicely mistaken?



Quote:
Originally Posted by Cicely View Post
AS we mentioned before, the license code for ASC Ultimate v6 can be used on ASC v7 Pro.
Quote:
Originally Posted by Scannan View Post
Immaculens

Your ASC 6 Pro Licence can only be used for ASC 7 Pro.

Your ASCU 6 Pro Licence can only be used for ASCU 7 Pro.

However:
If you have ASC 6 Pro you can get a special deal to convert to ASCU 6 pro.

If you have ASC 7 Pro you can get a special deal to convert to ASCU 7 pro.

There is no Licence interchangeablity between ASC and ASCU.
There is a special deal for ASC users to change to ASCU.
__________________
ASC U
Reply With Quote
  #9  
Old Nov. 5th, 2013, 00:48
Scannan's Avatar
Scannan Scannan is offline
Moderator
 
Join Date: 28 Nov 2011
Posts: 1,134
Default

Immaculens

I am assuming that Cicely meant to say :
the license code for ASC Ultimate v6 can be used on ASC Ultimate v7.

I say this because she has previously stated very clearly that the ASC licence cannot be used for ASCU, as they are two completely unique programs.

However a special deal will be done if you want to change from ASC to ASCU, which will incur an additional small charge as ASCU is more epensive.
__________________
To err is Human. To really mess things up you need a PC.
Reply With Quote
  #10  
Old Nov. 5th, 2013, 02:26
Immaculens Immaculens is offline
IObit Fan
 
Join Date: 26 Oct 2011
Posts: 86
Default

Quote:
Originally Posted by Scannan View Post
Immaculens

I am assuming that Cicely meant to say :
the license code for ASC Ultimate v6 can be used on ASC Ultimate v7.

I say this because she has previously stated very clearly that the ASC licence cannot be used for ASCU, as they are two completely unique programs.

However a special deal will be done if you want to change from ASC to ASCU, which will incur an additional small charge as ASCU is more epensive.
I have ASC U 6 and was just eager to try the ASC 7 Pro... I'll of course upgrade to the ASC U 7 when released...
__________________
ASC U
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Send Your Feedback for Advanced SystemCare Ultimate 7 itobe Advanced SystemCare Ultimate 7 171 Mar. 29th, 2014 23:27
Send Your Feedback for Advanced SystemCare Ultimate BETA itobe Advanced SystemCare Ultimate 6 112 Sep. 22nd, 2013 13:26
ASC Ultimate 6 and Windows 8 Defender conflict NoorE Advanced SystemCare Ultimate 6 14 May. 26th, 2013 22:45
Which is "newest"? Advanced SystemCare with Antivirus 2013 OR Advanced SystemCare Ultimate BETA? Phaewryn ASC Discussions 3 Oct. 29th, 2012 12:20
Make GB switch to High Performance mode doveman Game Booster v3 & Razer Game Booster 0 Sep. 11th, 2012 09:40


All times are GMT +0. The time now is 03:14.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.