Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Advanced SystemCare > ASC General Discussions > Advanced SystemCare v4
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Advanced SystemCare v4 Discussions for Advanced SystemCare v4. More than 130 million downloads and 100 million users.!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Jul. 14th, 2011, 10:45
shearer44 shearer44 is offline
Junior Member
 
Join Date: 14 Jul 2011
Posts: 2
Default How to disable temporarily?

I have ASC4 running on my XP system. Can't upload changes to my website now, and the tech support suggests disabling my firewall and anti-virus temporarily. How do I do this?
Reply With Quote
  #2  
Old Jul. 14th, 2011, 11:12
wozofoz's Avatar
wozofoz wozofoz is offline
Administrator
 
Join Date: 06 Apr 2009
Posts: 1,652
Smile Welcome

Welcome to the forum
Quote:
Originally Posted by shearer44 View Post
...the tech support suggests disabling my firewall and anti-virus temporarily. How do I do this?
I went to the Cyber Defender (listed in your Profile) website and the first thing I see is 'Live Tech Support' so I am going to assume this is the "tech support" you spoke to and you have already disabled your Firewall and AV.
If not then you should contact Cyber Defender and ask them how to temporarily disable the Firewall and anti-virus.

Advanced SystemCare 4 is not a Firewall or an anti-virus but if you want to disable it temporarily right click on the icon in the Systemtray (on the right near the clock) and select Exit Program
When you want to enable ASC again just launch it.

All the best, woz of oz
__________________
FORUM USAGE GUIDELINES - Read this first
Description of IObit Forum features and requirements - Reading this is compulsory
The thread also includes Handy Links

NEW USER PUBLIC PROFILE POLICY effective on February 01, 2013 !
It is compulsory to add your OS + Computer Details to your Profile

Usage of IObit Products
Information about using IObit software
Also contains a wealth of diverse information on many different related subjects
Reply With Quote
  #3  
Old Jul. 14th, 2011, 11:25
Toppack's Avatar
Toppack Toppack is offline
IObit Expert VIP
 
Join Date: 13 Feb 2010
Posts: 3,258
Default

You should Not need to disable Secutity software?
You may have a Trojan attempting to get access
or ASC utilities may have removed your server login data.
Also contact website administrator to check for other server problems.

Last edited by Toppack : Jul. 14th, 2011 at 11:28.
Reply With Quote
  #4  
Old Jul. 14th, 2011, 12:01
shearer44 shearer44 is offline
Junior Member
 
Join Date: 14 Jul 2011
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by wozofoz View Post
Welcome to the forum


I went to the Cyber Defender (listed in your Profile) website and the first thing I see is 'Live Tech Support' so I am going to assume this is the "tech support" you spoke to and you have already disabled your Firewall and AV.
If not then you should contact Cyber Defender and ask them how to temporarily disable the Firewall and anti-virus.

Advanced SystemCare 4 is not a Firewall or an anti-virus but if you want to disable it temporarily right click on the icon in the Systemtray (on the right near the clock) and select Exit Program
When you want to enable ASC again just launch it.

All the best, woz of oz
Thanks for the suggestions. Will try this.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disable tray icon emil.sekula SD General Discussions 6 Dec. 19th, 2011 15:14
Suggestions for Game Booster 3 enoskype Game Booster v3 & Razer Game Booster 26 Jul. 13th, 2011 12:39
How to disable upgrade to ASC 4 popup? bmrryder Advanced SystemCare v4 1 Jun. 17th, 2011 03:41
Disable Power Plan switch? questuser GB & RGB General Discussions 2 Mar. 22nd, 2011 01:20


All times are GMT +0. The time now is 11:06.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.