Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Game Booster > Game Booster v3 & Razer Game Booster
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Game Booster v3 & Razer Game Booster Turn slow PC into a fast gaming box!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Jul. 20th, 2012, 19:00
ghostookami ghostookami is offline
Junior Member
 
Join Date: 04 Jul 2011
Posts: 9
Default Recordings not working?

I am running the GB Beta 3.5 version and i decided i would give the fps tab a shot and try to record some small things for friends/youtube. I turned it on, set up a destination folder on my desktop left the resolution/quality alone and opened up Dead island, i saw the FPS meter on the top left and when i hit crt/alt/v it said it was recording. Ok great i did a sound test and made the video about 2 minutes long, stopped the recording, paused the game and minimized.

I went to my folder and tried to play it but vlc says it doesnt recodnize the format (mkv) when i know vlc does in fact run mkv formats. I cant get ANY video player to recodnize it in fact. Ive used vlc player for years and ive never had an issue, i think its with GB and i cant figure out why.

When i am done recording it saves the file and i noticed EVERY file (4 currently with 2 different games at different lengths) has the same file size they are all at 1.64mb and when i open properties there is no video length.

Am i doing something wrong? the setup was seemingly simple enough and it says its recording but the fact that it outputs every file as the same size cant be right.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Copy/Paste quit working - ASC at fault? pissed Advanced SystemCare v5 18 Feb. 9th, 2012 03:51
SD 2.2 Boot Time Defrag still not working? ektorbarajas Smart Defrag v2 0 Nov. 15th, 2011 22:08
copy/paste stop working Win 7 oldhippierick Advanced SystemCare v4 0 Aug. 22nd, 2011 17:20
Boot Time Defrag not working Goldfinger Smart Defrag v2 6 May. 15th, 2011 16:45


All times are GMT +0. The time now is 04:36.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.