Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Advanced SystemCare > ASC General Discussions > Advanced SystemCare v6
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Advanced SystemCare v6 Advanced SystemCare v6 is available with amazing features.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Jan. 21st, 2013, 08:47
m1mi.dan0s's Avatar
m1mi.dan0s m1mi.dan0s is offline
Junior Member
 
Join Date: 28 Jul 2012
Posts: 9
Default [Windows 8] ASC6 PRO stops working during registry fix

Hi!

I'm wondering if anyone has a fix for this issue I've been having since yesterday.

All the elements of ASC6 PRO are working properly, except for the registry fix. When I run a quick scan it just stops working, when it's nearly done (80% approx). It doesn't crash, the window just disappears. After which I have to launch it again from the taskbar.

Anyone else having this problem in windows 8 pro x64? How to fix it?

Edit: just noticed that it's specifically during the "deep scan"-part of the process. When I turn of the "deep scan"-function, the scan completes succesfully without error.

Last edited by m1mi.dan0s : Jan. 21st, 2013 at 18:23.
Reply With Quote
  #2  
Old Jan. 22nd, 2013, 02:29
Cicely's Avatar
Cicely Cicely is offline
IObit Support
 
Join Date: 27 Jul 2009
Posts: 2,825
Default

Hi m1mi.dan0s,

Please kindly follow the instructions below to check your ASC version:

Click “More” on the top right of the main interface >> Select “About”.

If it is not the latest version (v6.1.9.215), please download it from the link below and manually install it and see how it works.

http://download.cnet.com/Advanced-Sy...ml?tag=mncol;1

Thank you in advance.
__________________
IObit Support Team--
If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!
Reply With Quote
  #3  
Old Jan. 22nd, 2013, 07:20
m1mi.dan0s's Avatar
m1mi.dan0s m1mi.dan0s is offline
Junior Member
 
Join Date: 28 Jul 2012
Posts: 9
Default

That fixed it! I still had ASC 6.0.9 installed. Updating it to 6.1 fixed it!

Why ASC doesn't capture these upgrades by itself through the "Check for updates"-dialogue?
Reply With Quote
  #4  
Old Jan. 23rd, 2013, 02:06
Cicely's Avatar
Cicely Cicely is offline
IObit Support
 
Join Date: 27 Jul 2009
Posts: 2,825
Default

Hi m1mi.dan0s,

We are glad that your problem has been solved.

Please kindly note that it needs some time to update the background and then the “Check for updates” function can find the new version.

Thank you for your kindly understanding.
__________________
IObit Support Team--
If you're happy with our products, please tell your friends, families and colleagues about IObit and IObit products! We'd be very grateful!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Registry Cleaner Suggestion WriterJC IObit Toolbox 48 Sep. 21st, 2013 19:25
Another registry defrag issue gaaralol101 Advanced SystemCare v6 9 Jan. 15th, 2013 01:27
Problems with the "Risk Registry Modify" popup CrazyTim IMF IObit Malware Fighter v1 21 Oct. 2nd, 2012 13:42
Help Please, browser redirecting, minimizing pages serenanicole Spyware-Malware Removal Help! 24 Jun. 21st, 2012 18:56
Major problem with Registry Cleaner Hannibal.TX Advanced SystemCare v5 11 Dec. 20th, 2011 08:34


All times are GMT +0. The time now is 17:43.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.