Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Advanced SystemCare > ASC General Discussions
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

ASC General Discussions Let's share the unique experience, magic techniques, howtos, solutions and everything of Advanced SystemCare.

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Jul. 5th, 2009, 03:41
Tim Xue's Avatar
Tim Xue Tim Xue is offline
Administrator
 
Join Date: 17 Oct 2006
Posts: 487
Default unins000.msg was deleted by McAfee of their false positive

Hello everybody, many users told us unins000.msg is missing, then we found that it was deleted by McAfee previous virus database version. The thruth is that this is a false positive by them. Please check this article: http://www.theregister.co.uk/2009/07...sitive_glitch/

Not only ASC but many other programs are also reported as "infected".

The solution for you is download ASC v3.3.4 then install v3.3.4 without uninstall previous version. As unins000.msg was deleted, so you cannot uninstall ASC now, but only install a new one to overwrite the previous version.

Note: The false positive was fixed by McAfee 2 days ago, so please update the database of your McAfee product. I hope they will not make false positive in the future.
__________________
IObit Development Team
  #2  
Old Jul. 5th, 2009, 07:43
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,220
Default Test of solution

Hi everybody
Tim's solution works! I just tried it twice.
I deleted unins000.msg to my recycle bin and used my downloaded version 3.3.4. to install it again over the top.
The warning about the missing file came up and I clicked OK, after some few seconds the installation started anyway, but I had to click "Ignore" 10 times for the installation to finish.
Program worked OK afterwards and the missing file was recreated in the ASC folder.
I then tried it with a download of ASC v. 3.3.4. where I choose the command Run and let it run automatically.
The same thing happened - I had to click "Ignore" 10 times for the installation to finish, but also in this instance the program worked OK afterwards and the missing file was back in the folder.
Seems to be the solution!!
THANKS TIM!!!!
Cheers
solbjerg



Quote:
Originally Posted by Tim Xue View Post
Hello everybody, many users told us uninjs000.msg is missing, then we found that it was deleted by McAfee previous virus database version. The thruth is that this is a false positive by them. Please check this article: http://www.theregister.co.uk/2009/07...sitive_glitch/

Not only ASC but many other programs are also reported as "infected".

The solution for you is download ASC v3.3.4 then install v3.3.4 without uninstall previous version. As uninjs000.msg was deleted, so you cannot uninstall ASC now, but only install a new one to overwrite the previous version.

Note: The false positive was fixed by McAfee 2 days ago, so please update the database of your McAfee product. I hope they will not make false positive in the future.
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
  #3  
Old Jul. 5th, 2009, 13:22
zoomdamn zoomdamn is offline
Junior Member
 
Join Date: 08 May 2009
Posts: 3
Thumbs down More Info Please

Can you or someone Please tell me the steps needed to install v3.3.4 without uninstall previous version? I downloaded but when I went to install I got the must uninstall previous version message but it didn't give me any choices other then ok, and when I tried just closing the window I got the unins000.msg is missing message.
  #4  
Old Jul. 5th, 2009, 13:34
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,220
Default

Hi zoomdamn
What in the previous post don't you understand?
As I said there - just click OK and wait a few seconds - perhaps ten?
And then hit the ignore button every time a message comes up, by me it was 10 times. After that the program should work, otherwise you should be able to uninstall it now and then you can install it again - but perhaps as a clean install, where you uninstall the progran - delete the folder - and then install it again.
Please read this thread to be sure that you are following the manual.
Online Help for IObit Software
Cheers
solbjerg

Quote:
Originally Posted by zoomdamn View Post
Can you or someone Please tell me the steps needed to install v3.3.4 without uninstall previous version? I downloaded but when I went to install I got the must uninstall previous version message but it didn't give me any choices other then ok, and when I tried just closing the window I got the unins000.msg is missing message.
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
  #5  
Old Jul. 5th, 2009, 14:03
zoomdamn zoomdamn is offline
Junior Member
 
Join Date: 08 May 2009
Posts: 3
Talking Thanks

Thanks,

I missed the post that described what you did, once I read it I did exactly what you said and it did install.

Thank You!
  #6  
Old Jul. 5th, 2009, 14:06
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,220
Default

Hi zoomdamn
Great!
Have a nice day!
Cheers
solbjerg

Quote:
Originally Posted by zoomdamn View Post
Thanks,

I missed the post that described what you did, once I read it I did exactly what you said and it did install.

Thank You!
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
  #7  
Old Jul. 6th, 2009, 20:54
danstcyr danstcyr is offline
Junior Member
 
Join Date: 06 Jul 2009
Posts: 2
Default unable to install 3.3.4

Getting same problem as several others, trying to install 3.3.4 (free version) - with unins000.msg having previously been deleted (probably by McAfee). I hit "retry" 10 times during the install - then, get 'access denied' trying to delete unins000.exe (DeleteFile failed - code 5). Suggestion?
Thanks, Dan
  #8  
Old Jul. 6th, 2009, 20:58
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,220
Default

Hi Dan
As formerly written you should hit "Ignore" 10 times during install NOT Retry.
Try again
Cheers
solbjerg


Quote:
Originally Posted by danstcyr View Post
Getting same problem as several others, trying to install 3.3.4 (free version) - with unins000.msg having previously been deleted (probably by McAfee). I hit "retry" 10 times during the install - then, get 'access denied' trying to delete unins000.exe (DeleteFile failed - code 5). Suggestion?
Thanks, Dan
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
  #9  
Old Jul. 6th, 2009, 21:06
danstcyr danstcyr is offline
Junior Member
 
Join Date: 06 Jul 2009
Posts: 2
Default unins000.msg was deleted by McAfee

I apologize - "ignore" was what I meant. I had hit it 10 times, then had the problem with DeleteFile failed - code 5 - however, I just got around it - found that there was an active "unins000.exe" process - so I deleted the process and retried the install and it went successfully.

dan
  #10  
Old Jul. 6th, 2009, 21:32
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,220
Default

Hi dan
That's ok ! Glad you got it fixed
Cheers
solbjerg

Quote:
Originally Posted by danstcyr View Post
I apologize - "ignore" was what I meant. I had hit it 10 times, then had the problem with DeleteFile failed - code 5 - however, I just got around it - found that there was an active "unins000.exe" process - so I deleted the process and retried the install and it went successfully.

dan
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump


All times are GMT +0. The time now is 07:21.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.