Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Advanced SystemCare > ASC General Discussions
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

ASC General Discussions Let's share the unique experience, magic techniques, howtos, solutions and everything of Advanced SystemCare.

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Aug. 24th, 2009, 14:57
Virt Virt is offline
Junior Member
 
Join Date: 24 Aug 2009
Posts: 3
Question How to Unblock, Blocked Website & Torrent Tracker IP's??

Hey everyone,

Since I been using ASC 3.3.4,
Im experiencing problems with connection to certain websites.
How do I get them from the ASC block list.
Just restoring does not seem to work.

My download speeds droped from 300kb/s to about 50 kb/s.
This is because certain torrent trackers are blocked.

For example I can't use Pirate Bay.. its blocked!
Since its my own responsebility to use what I choose.
I should as well have the freedom to remove things from the block list.

Please help,

Thanks in advance.

---------------------------
System Spec:
Windows XP Pro SP3
1mb/s internet
2.8mhz CPU x3
4gb ram
---------------------------
  #2  
Old Aug. 24th, 2009, 15:12
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,196
Default

Hi Virt
You should place the programs and applications you want to keep in the "Ignore List" when you run a cleaning operation with ASC.
Please read Usage of IObit Products in the Lounge section.
Cheers
solbjerg


Quote:
Originally Posted by Virt View Post
Hey everyone,

Since I been using ASC 3.3.4,
Im experiencing problems with connection to certain websites.
How do I get them from the ASC block list.
Just restoring does not seem to work.

My download speeds droped from 300kb/s to about 50 kb/s.
This is because certain torrent trackers are blocked.

For example I can't use Pirate Bay.. its blocked!
Since its my own responsebility to use what I choose.
I should as well have the freedom to remove things from the block list.

Please help,

Thanks in advance.

---------------------------
System Spec:
Windows XP Pro SP3
1mb/s internet
2.8mhz CPU x3
4gb ram
---------------------------
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
  #3  
Old Aug. 24th, 2009, 15:17
itsmejjj's Avatar
itsmejjj itsmejjj is offline
IObit Expert VIP
 
Join Date: 14 Jul 2009
Posts: 1,934
Angry

For example I can't use Pirate Bay.. its blocked!

really !!! Mmm now that's good to see thank you for the info!
well you may have to uninstall the program .i don now ,perhaps reinstall your system i do not know--- you have all the rights to do what you want ,even steel
programs ..i agree --but here i would think you up a very high wall getting help!

well you are fluky! ((((You should place the programs and applications you want to keep in the "Ignore List)))))
problem is --- to late now ---as its blocked permanently in the settings..
the reason the type of links made and set to block is to protect ppl from the type of sites...that i believe offer many cracked software ---and full of nice juicy virus,Trojan filled junk....plus it very illegal ,but you know that
sorry i distinctest this form of sites...



because this nice person is that ..very kind ....
me a little different toward ppl who steel or load down pirate soft warez...

Last edited by itsmejjj : Aug. 24th, 2009 at 15:36.
  #4  
Old Aug. 24th, 2009, 16:11
Virt Virt is offline
Junior Member
 
Join Date: 24 Aug 2009
Posts: 3
Default

Serious watch your stress level..

Its not steel, but steal.

And for a second, get real im not haressing you am I.
Everything cost money, and I only use stuff private.
Im not going to pay 1000's of dollars just because everything has a price tag.
Virtual things should be free. Open Source has been proven the best software out there.
And there will always be pricks asking to much money for there products like mister gates.

Anyway, next time watch your stress level, because if you do react like this more offten, i doubt you will get very old.

Peace out!
  #5  
Old Aug. 24th, 2009, 18:33
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,196
Default

Hi Virt
If you have followed jjj posts and mine - you will know that we are both quite old. jjj has written several very informative posts, but English is not his native language, nevertheless he has done a very good job.

About the problem you are having, - I think the solution is to make the programs you want to work - do just that! Perhaps a re-install, - after that when you run a scan with ASC - be sure to look at ALL "problems" and place the ones you want to keep in the "Ignore List".
Please read
Online Help for IObit Software
Cheers
solbjerg


Quote:
Originally Posted by Virt View Post
Serious watch your stress level..

Its not steel, but steal.

And for a second, get real im not haressing you am I.
Everything cost money, and I only use stuff private.
Im not going to pay 1000's of dollars just because everything has a price tag.
Virtual things should be free. Open Source has been proven the best software out there.
And there will always be pricks asking to much money for there products like mister gates.

Anyway, next time watch your stress level, because if you do react like this more offten, i doubt you will get very old.

Peace out!
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
  #6  
Old Aug. 24th, 2009, 19:07
samr's Avatar
samr samr is offline
Other Moderator
 
Join Date: 29 Oct 2006
Posts: 993
Default

Hi virt,
Check & see what the actual address to "Pirate's Bay" is. On the "Diagnose System" scan page, click on the green "No Problems" next to "Security Defense". Look under "Blocked Websites" and see if that address is in there. If it is, uncheck it & click "Apply".

samr.
  #7  
Old Aug. 24th, 2009, 19:36
sunny staines's Avatar
sunny staines sunny staines is offline
IObit Expert VIP
 
Join Date: 08 Aug 2007
Posts: 2,101
Default

best stay away from torrents for a clean and trouble free pc, you never know whats loading in the background.

time to look for the barge pole.
  #8  
Old Aug. 24th, 2009, 22:22
Virt Virt is offline
Junior Member
 
Join Date: 24 Aug 2009
Posts: 3
Thumbs up

Thanks everyone for your help.

I can confirm that this information solved my problem.

So lets close this post. :)

Greatings Virt
  #9  
Old Aug. 24th, 2009, 23:52
enoskype's Avatar
enoskype enoskype is offline
Mediator®
 
Join Date: 27 Oct 2006
Posts: 10,166
Default

The thread is closed by Virt's request.

Thank you.
__________________
enoskype

- Beauty lies in the eye of the beholder and belongs to the man who can appreciate it. -
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump


All times are GMT +0. The time now is 07:30.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.