Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > IObit FREE Tools > IObit Free Tools General Discussions
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

IObit Free Tools General Discussions Let's talk about , IObit Toolbox, IObit Uninstaller, IObit Unlocker, Random Password Generator, and other free IObit tools.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Nov. 3rd, 2009, 16:56
samr's Avatar
samr samr is offline
Other Moderator
 
Join Date: 29 Oct 2006
Posts: 993
Default How To Uninstall Iobit Toolbar

For those who wish to un-install Iobit toolbar, all you have to do is go to:
program files-Iobit.com-& click on UNWISE.EXE to start the install tool. Just select to un-install & it will be removed.

samr.
Reply With Quote
  #2  
Old Nov. 3rd, 2009, 17:15
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,220
Default

Really great samr!!!
Quite easy!!
Cheers
solbjerg


Quote:
Originally Posted by samr View Post
For those who wish to un-install Iobit toolbar, all you have to do is go to:
program files-Iobit.com-& click on UNWISE.EXE to start the install tool. Just select to un-install & it will be removed.

samr.
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
Reply With Quote
  #3  
Old Dec. 5th, 2009, 19:10
Vakayaker Vakayaker is offline
Junior Member
 
Join Date: 05 Dec 2009
Posts: 1
Default Unwise.exe not there - how do I delete the toolbar

I followed the directions from SAMR - http://forums.iobit.com/showthread.php?t=4819 but do not have the unwise.exe file
Any other suggestions?
Reply With Quote
  #4  
Old Dec. 5th, 2009, 19:48
Melvin_Deal's Avatar
Melvin_Deal Melvin_Deal is offline
Malware Advisor Moderator
 
Join Date: 06 Jul 2009
Posts: 2,937
Default See if you have this file.

Welcome here Vakayaker!

Just to confirm this is the Iobit toolbar by Conduit you are removing, not the Yahoo one?
Mozilla firefox users used a different method to remove it... Are you running firefox?

Do you have this file?
C:\Program Files\IObit.com\unins000.exe

I used Revo uninstaller to get rid of mine, Use the Advanced method if you do this.
Please post back with results!

Another poster here did it this way:
demitris
IObit Golden Fans
Join Date: Jun 2009
Location: Limassol, Cyprus
Posts: 179



--------------------------------------------------------------------------------
Hi zLeed

relax , take your time and read my instructions.
Toolbars by Conduit Co. come with a uninstaller called unwise but unfortunately can not open (i don't know why) and so it's immpossible to uninstall it through the usual proceedures (no uninstaller can do it)

I uninstalled many toolbars by conduit and the last time i did it , it is two days ago.

a) Open Explorer by right-click at START button
b) Check in c:\ProgramFiles\IObit here u will find the files for the Toolbar by Conduit (u will see UNWISE,EXE file i think.....If u see IObit-Toolbardon't be fooled it's CONDUIT toolbar.
Delete Folders and files relative to toolbar.

c) check in c:\ProgramData...and other FOLDERS whether u can find anything connected to iobit-toolbar or conuit-toolbar

d)Press START and write regedit in search-box press enterang give permission.

e)here u see a TREE-DIAGRAM like Explorer's one
Move to the top and pull-down EDIT
f)choose FIND and insert conduit
g) check the entry it finds, be sure it is for conduit toolbar and then RIGHTCLICK on it (ON IT)
h) choose DELETE and give permission
i) Pull-down EDIT and choose FIND NEXT
j) Repeat steps g-h-i

U can repeat the whole process by inserting IOBit-toolbar and EXIT



NOTE If you are not experienced don't follow the proceedure since a mistake in REGISTRY can be fatal and then u will have to use restore

If u can create a restore point and/or REGISTRY back-up before the proceedure itis better


cheers
__________________
"Μέτρον άριστον" =Moderation is the best thing phil. Cleobulus of Lindus 600 - 530 b.c.

"Το μη χείρον βέλτιστον" = What it is not worse, it is optimal
__________________



Last edited by Melvin_Deal : Dec. 5th, 2009 at 20:00.
Reply With Quote
  #5  
Old Dec. 5th, 2009, 23:48
detailer's Avatar
detailer detailer is offline
Administrator
 
Join Date: 23 Jul 2008
Posts: 1,638
Arrow Try This One

I've used this with positive results.Can't vouch for it's effectiveness regarding the IObit toolbar though
__________________
Great day and God bless horsepower & Mark Martin
Reply With Quote
  #6  
Old Jan. 15th, 2010, 18:10
kd6ipv kd6ipv is offline
Junior Member
 
Join Date: 15 Jan 2010
Posts: 1
Default Yo Dudes removal of the darned iobit toolbar

to remove the iobit toolbar from firefox start firefox by right click and select run as administrator then go to tools and remove as normal kd6ipv
Reply With Quote
  #7  
Old Jan. 18th, 2010, 16:09
wozofoz's Avatar
wozofoz wozofoz is offline
Administrator
 
Join Date: 06 Apr 2009
Posts: 1,664
Thumbs down No more advertising links

KiethJohn, I removed the link in your post.
I had previously removed the link you had in your Signature, so now you have hidden your Signature and are putting links in your posts.

Do not test me on this !

All the best, woz of oz
__________________
FORUM USAGE GUIDELINES - Read this first
Description of IObit Forum features and requirements - Reading this is compulsory
The thread also includes Handy Links

NEW USER PUBLIC PROFILE POLICY effective on February 01, 2013 !
It is compulsory to add your OS + Computer Details to your Profile

Usage of IObit Products
Information about using IObit software
Also contains a wealth of diverse information on many different related subjects
Reply With Quote
  #8  
Old Feb. 17th, 2010, 12:53
clueless clueless is offline
Junior Member
 
Join Date: 16 Feb 2010
Posts: 6
Default

I would really like to know the answer to HOW TO UNINSTALL this .....................

Reply With Quote
  #9  
Old Feb. 17th, 2010, 13:00
clueless clueless is offline
Junior Member
 
Join Date: 16 Feb 2010
Posts: 6
Default


but it won't
Reply With Quote
  #10  
Old Feb. 17th, 2010, 13:07
wozofoz's Avatar
wozofoz wozofoz is offline
Administrator
 
Join Date: 06 Apr 2009
Posts: 1,664
Question FireFox

Welcome to the forum clueless

Did you try the instructions from kd6ipv in post # 6 ?

If that doesn't work you could try using BitRemover and select the ToolBar only

All the best, woz of oz
__________________
FORUM USAGE GUIDELINES - Read this first
Description of IObit Forum features and requirements - Reading this is compulsory
The thread also includes Handy Links

NEW USER PUBLIC PROFILE POLICY effective on February 01, 2013 !
It is compulsory to add your OS + Computer Details to your Profile

Usage of IObit Products
Information about using IObit software
Also contains a wealth of diverse information on many different related subjects
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Toolbar? JeffK IObit Security 360 16 Nov. 1st, 2009 19:58
Unable to UNINSTALL IObit SmartDefrag Beta3.1 krekerohan SD General Discussions 2 Sep. 30th, 2009 07:10
Can't uninstall IObit SmartDefrag texasharper SD General Discussions 3 Nov. 12th, 2008 22:13
how do I uninstall IObit AWC joan ASC General Discussions 3 Oct. 20th, 2008 07:50
Alexa Toolbar gracer ASC General Discussions 2 Aug. 28th, 2008 00:28


All times are GMT +0. The time now is 22:03.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.