Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Advanced SystemCare > ASC General Discussions
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

ASC General Discussions Let's share the unique experience, magic techniques, howtos, solutions and everything of Advanced SystemCare.

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Nov. 15th, 2009, 14:21
Jeanniedeb Jeanniedeb is offline
Junior Member
 
Join Date: 15 Nov 2009
Posts: 5
Default Iobit Live Update Pop-up...Help??

Since I installed version 3.4 of Advanced System Care, every time I start my computer, i get a Pop-up window saying:

"IObit Live Update" ..."Finished".."You already have the latest version. No update available".

I don't know why i'm getting this and I would REALLY like to get rid of this pop-up...it is unnecessary and annoying!

Can someome please help??

Thanks!
  #2  
Old Nov. 15th, 2009, 14:30
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,220
Default

Hi jeanniedeb
Please read Usage of IObit Products in the Lounge section and then choose the settings you want in Options in ASC.
It is probably set to check for updates automatically at computer start and also set to give you pop-ups about it - you can just change these options.
Cheers
solbjerg


Quote:
Originally Posted by Jeanniedeb View Post
Since I installed version 3.4 of Advanced System Care, every time I start my computer, i get a Pop-up window saying:

"IObit Live Update" ..."Finished".."You already have the latest version. No update available".

I don't know why i'm getting this and I would REALLY like to get rid of this pop-up...it is unnecessary and annoying!

Can someome please help??

Thanks!
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
  #3  
Old Nov. 15th, 2009, 19:40
Jeanniedeb Jeanniedeb is offline
Junior Member
 
Join Date: 15 Nov 2009
Posts: 5
Default Unable to change it!!

I tried to change that setting but it won't allow me unless i upgrade to Pro.
When i tried deselecting "Check for updates when program starts" and either of the other 2 settings, i got a pop-up asking me to upgrade to the ASC Pro Edition.

So now i am stuck with this pop-up??

Thanks
  #4  
Old Nov. 15th, 2009, 19:49
solbjerg's Avatar
solbjerg solbjerg is offline
Administrator
 
Join Date: 24 May 2007
Posts: 7,220
Default

Hi Jeannie
I am sorry but I don't remember how the free version behaved, I have had Pro for a long time.
Perhaps enoskype has a free version on one of his computers and can offer you some advice.
Cheers
solbjerg


Quote:
Originally Posted by Jeanniedeb View Post
I tried to change that setting but it won't allow me unless i upgrade to Pro.
When i tried deselecting "Check for updates when program starts" and either of the other 2 settings, i got a pop-up asking me to upgrade to the ASC Pro Edition.

So now i am stuck with this pop-up??

Thanks
__________________
太阳山 (solbjerg)
Ceterum censeo Usage of IObit Products esse legendum
(Furthermore I think that Usage of IObit Products must be read)
Itemized subjects Table of content
In relation to defragmentation Think about defragmentation
Clean Install concept Clean Install
Introduction to the Forum Forum Guidelines
  #5  
Old Nov. 15th, 2009, 20:31
enoskype's Avatar
enoskype enoskype is offline
Mediator®
 
Join Date: 27 Oct 2006
Posts: 10,283
Default

Hi Jeanniedeb,

Please hover over the AWC.exe in the main ASC folder and tell us the version of the AWC.exe if it is 3.4.0.675 or 3.4.0.677.
If there is no info baloon, then right click for the properties to see the version.

Cheers.
__________________
enoskype

- Beauty lies in the eye of the beholder and belongs to the man who can appreciate it. -
  #6  
Old Nov. 16th, 2009, 02:30
Jeanniedeb Jeanniedeb is offline
Junior Member
 
Join Date: 15 Nov 2009
Posts: 5
Default

Hello Enoskype,

The version i have is 3.4.0.677.

Thanks,

Deb
  #7  
Old Nov. 16th, 2009, 02:55
Mongoose's Avatar
Mongoose Mongoose is offline
IObit Golden Fan
 
Join Date: 10 Apr 2009
Posts: 232
Default

Hello Jeanniedeb,

Ill tell you what you could do is under general settings where it says, Execute at Windows Startup, just uncheck the box and click on apply at the bottom. Now ASC wont starup when you start your PC.
  #8  
Old Nov. 16th, 2009, 11:16
Jeanniedeb Jeanniedeb is offline
Junior Member
 
Join Date: 15 Nov 2009
Posts: 5
Default

Hello Mongoose,

Thanks, i will try that!

Deb
  #9  
Old Nov. 16th, 2009, 22:34
Mongoose's Avatar
Mongoose Mongoose is offline
IObit Golden Fan
 
Join Date: 10 Apr 2009
Posts: 232
Default

I just noticed something on this download. If you download it from Cnet you get the popup each time you load the progam. Now if you download it from Major Geeks you dont get the popup. I dont know why its like that but it just happen to me.
  #10  
Old Nov. 18th, 2009, 06:35
curlydave curlydave is offline
Junior Member
 
Join Date: 06 Jun 2008
Posts: 8
Unhappy Update Pop-up on start-up!

Mongoose,

I have the same problem as Jeanniedeb and have tried all the Major Geeks download mirrors (USA, USA 1 and Australia!),.. uninstalling the program and clearing registry before each fresh install, but I still get the update pop-up on each start-up!

As a temporary solution I unchecked the settings option 'Execute at Windows Start up'.. but we should not have to do this!

Can someone please come up with a proper fix!

Thanks,

Curlydave.

P.S. I am using ASC Free (Version 3.4.0.677) by the way!.. so there is no option other than to 'Update at start-up'.. unless you upgrade to the Pro (paid for) version that is!!

Last edited by curlydave : Nov. 18th, 2009 at 06:47.
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iobit update to 1.20? username24 IObit Security 360 9 Nov. 8th, 2009 17:16
IObit live update??? demitris ASC General Discussions 8 Jul. 11th, 2009 18:32
IObit Live Update esheldon ASC General Discussions 8 Mar. 16th, 2009 19:26
Live update ....Need help Imran ASC General Discussions 3 Oct. 14th, 2008 19:28
Iobit Live Update has WCStoll SD General Discussions 1 Jul. 29th, 2008 10:49


All times are GMT +0. The time now is 15:57.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.