Facebook   Twitter   Google+   YouTube Get FREE Online Help Free Download IObit Products  

Go Back   IObit.Com Forums > Smart Defrag > SD General Discussions
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

SD General Discussions Let's share the unique experience, magic techniques, howtos, solutions and everything of IObit SmartDefrag.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Nov. 11th, 2007, 17:30
nodger nodger is offline
Junior Member
 
Join Date: 11 Nov 2007
Posts: 3
Exclamation 10 Bit smart Defrag/TASKBAR

My Problem Is, As I Can See Other Members Have Raised Is The Missing 10 Bit Defrag Icon From My Taskbar ,
At One Point It Was Visible But Now Missing ,why.? I Am Using Beta 4.01 Version On Windows Vista ,how Do I Remedy.

Last edited by nodger : Nov. 12th, 2007 at 18:37.
Reply With Quote
  #2  
Old Nov. 12th, 2007, 22:25
mrahk mrahk is offline
Senior Member
 
Join Date: 31 Oct 2006
Posts: 47
Default

I guess you mean the icon from IObit Smartdefrag (so it's not the number ten).
No icon means the program is not running.
I suggest you find the right group in your Start menu, usually it is IObit Smartdefrag. Once there you click on the icon labeled IObit Smartdefrag (it is the "arrow" icon). Now in you system tray appears the same icon.
Click that icon to open the program. Click on "option" on the left side. Check the option "Load automatically at Windows startup(recommended)". Then press the OK button.
Now the program will start with each start of Windows and the icon will always appear as before in the system tray.
Reply With Quote
  #3  
Old Nov. 13th, 2007, 07:52
nodger nodger is offline
Junior Member
 
Join Date: 11 Nov 2007
Posts: 3
Exclamation 10 Bit Defrag system tray/Taskbar

mrahk,Tried what you suggest with no luck,Box checked to start with windows ,box checked to minimise to system tray /taskbar on closing,
Initially after installing was ok,have activated Auto defrag,Icon was then visible in Taskbar ,when I hovered mouse pointer over Icon it told me defrag was still running,Bit of a mystery,!
I did consider uninstalling and reinstalling ,but Would not uninstall,Any suggestions.
Reply With Quote
  #4  
Old Nov. 13th, 2007, 09:19
enoskype's Avatar
enoskype enoskype is offline
Mediator®
 
Join Date: 27 Oct 2006
Posts: 10,166
Default

nodger,

Most probably IObit SmartDefrag is running in the background.
Go to the Task Manager, click on IObit SmartDefrag.exe, and click "End Process" button to kill the process.
Then, try to uninstall it.
Delete the folder.
Run AWC registry cleaner, and reinstall ISD.

PS.
The name of the program is not 10 Bit Defrag, but iobit smartdefrag, [ie. IObit SmartDefrag (ISD)]
__________________
enoskype

- Beauty lies in the eye of the beholder and belongs to the man who can appreciate it. -
Reply With Quote
  #5  
Old Nov. 13th, 2007, 09:45
nodger nodger is offline
Junior Member
 
Join Date: 11 Nov 2007
Posts: 3
Red face 10Bitsmart Defrag system tray/Taskbar

Enoskype,Followed your advice ,removed from Task manager,would you believe Icon is back in system tray /taskbar,(10 Bit Smart Defrag)when I close main page Balloon now tells me Attention 10 Bit Smart Defrag is still running,Also when I hover mouse over tells me Auto Defrag on,dont quite know how ,Thanks for your Assist, only hope it doesent revert back ,anytime I
restart computer or shut down.

Many Thanks
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Get FREE Online Help



Free Download IObit Products




Forum Jump


All times are GMT +0. The time now is 22:06.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.