Jump to content
IObit Forum
Recover any lost or deleted data with Stellar Data Recovery Top Free Driver Updater Tools Best 25 PC Optimization Software Best 22 Antimalware Best 22 Uninstaller Software IObit Coupons & Discount Offers

Scannan

Moderators
  • Posts

    2,883
  • Joined

  • Days Won

    44

Scannan last won the day on June 23

Scannan had the most liked content!

1 Follower

About Scannan

  • Birthday 06/07/1967

Converted

  • -OS -Security_Software -IObit_Software +Computer_Details
    Windows 10
    ASC 12 Pro
    MalwareBytes Anti-Malware Pro
    Windows Defender
    Malwarebytes Anti-Exploit

    Iobit Uninstaller
    Smart Defrag 2

Converted

  • Native Language
    English

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Scannan's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

123

Reputation

  1. Ok.....there is no point in continuously uninstalling and reinstalling the program. This obviously has not solved the issue. Install ASCU ( if you have not done so already). Open Quick Settings and turn everything off. Also go into main settings and turn off anything that may start automatically at boot up. Make sure these changes are saved. Now restart your pc and see if the issue continues. You can leave the Performance Monitor on.
  2. What do you mean by....Autostart Do you mean....Scan your computer when the system is idle https://www.iobit.com/product-manuals/imf-help/#IObit Malware Fighter
  3. You give very little info. If you install ASCU but do not let it run anything, is there still an issue. Does the issue only occur when ASCU performs a particular function. Does this issue only happen when you use one of the Toolbox functions. Have you tried switching off Realtime protection. Do you have the Automatically Fix option selected.
  4. You have posted in News & Updates, so we do not know what product is causing your issue. Please post in the correct section of the forum. Also see here...https://www.google.com/search?q=appvisvsubsystems32.dll&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b Note: Do not click on the AD sites.
  5. Glad it is sorted. Not really surprising Invidia caused an issue, as ther has been a lot of issues between Invidia and Windows. particularly after updates.
  6. I honestly cannot see any connection between a graphics card driver and your issue....but that said...we are talking about Windows....where all manner of amazing things can happen. You can rollback the driver to the previous one, just to eliminate the possibility. Also look here.....https://www.google.com/search?q=Windows+Defender+option+Allow+an+app+through+firewall+is+disabled&client=firefox-b&sxsrf=ALeKk03oziUEBefLlHIMzaBZi4QEag-xSg%3A1624477414111&ei=5o7TYPCUBsiZgQaxxJXwBQ&oq=Windows+Defender+option+Allow+an+app+through+firewall+is+disabled&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAM6BwgjEK4CECc6CAghEBYQHRAeOgUIIRCgAToECCEQCkoECEEYAFCSEViAUWDsWGgAcAJ4AIAB7AmIAfwtkgEPMC4zLjMuMS4yLjEuMi4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwjwn9r5wa7xAhXITMAKHTFiBV4Q4dUDCA0&uact=5
  7. I am sorry, but your statements are confusing...."and I didn't have to put my activation code back in. I have tried putting it in several times, but each time, the program does not respond."........Can you clarify. Also, ensure that your firewall is not blocking MF from connecting to the net
  8. As it is happening only on one laptop, are you sure it is an icon from iFun, and not some other program, or your laptop internal camera?
  9. With such little information as to what your issue is, it is not possible to assist you.
  10. Not sarcastic....frustrated. But I am glad you solved the issue. Maybe this Topic will be helpful to other users.
  11. Read the many posts in the forum on what to do for licence issues.
  12. In Fun screen recorder, settings, try un-ticking Load Automatically at Windows Srartup...and.... on close keep program running in system tray.
  13. The best way to address this issue is to do one or both of the following. Send a PM (Private Message) to Cicely (The Iobit liason) here in the Forum.....https://forums.iobit.com/profile/8409-cicely/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjE2MDc0LCJpZF8yIjoxMTE3MDl9 When you open that page, you will see a Message box at the top. Just click on that and send your message. You could just copy and paste your original post and also include a link to the post. You can also send an email to support@iobit.com
×
×
  • Create New...