Jump to content
IObit Forum
Top Free Driver Updater Tools Best 25 PC Optimization Software Best 22 Antimalware Best 22 Uninstaller Software IObit Coupons & Discount Offers PC Optimizer Mac Boost Advice IObit Advanced SystemCare Pro Review IObit Coupons A Good Utility Program From IObit IObit Driver Booster Pro Review IObit Promo Codes IObit Coupon Codes IObit Coupons and Deals FAQs

Startmenu is green?


Meaty234

Recommended Posts

  • 3 months later...

hi

Open Window Color and Appearance by clicking the Start button , and then clicking Control Panel. In the search box at the top right corner of the screen, type window color, and then click Change window glass colors.

 

Click the color you want, and then click Save changes.

Window colors that are available with Aero

 

Also you can click the start button, and type in the little explorer box, change windows glass color, and hit the enter key.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Start Menu 8 color bug

 

Dear all,

 

I would first like to congratulate you on this great tool. Exactly what I was looking for. To be honest, I hate the new Win8 tile system and am happy I could find a solution to my problem.

 

I have attached a screenshot of my color problem, hope that can help you guys perfect it and help me find a solution in the process.

 

Thank you in advance

Link to comment
Share on other sites

Hi Vens,

 

Did you check the checkbox of "Program background color changes with system theme change." under Background color: in User Interface section of Settings?

 

After checking that, when you click on the blue colored small square, Color and Appearance window opens.

 

Choose which color you want Start Menu 8's right menu to be and Save Changes!

 

Please see the attached image.

 

Cheers.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

same with me but its always green...

 

been havin the same problem since one of the newer updates,

i was relictant to unstall the updates untill now but thinkin of reverting back again...

 

the Screeny below shows all relivent info you need to troubleshoot this IO Bit,

please get back to us with a soloution plz?

 

i'll repost if i can figure out what version i was using before the update,

Cheers

 

http://i580.photobucket.com/albums/ss244/the_goodness_unjsust/StartBug.png

Link to comment
Share on other sites

Solved It!!! i think...

 

donno if it'll work for you guys but its worked for me,

i changed the settings in the "Style" section...

i had it set to "Classic Windows 7" and changed it to "Default Theme" with disabled Transparency as shown below...

 

http://forums.iobit.com/attachment.php?attachmentid=13555&stc=1&d=1393208915

 

hope this helps some of you out at least,

cheers

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...