Jump to content
IObit Forum
Top Free Driver Updater Tools Best 25 PC Optimization Software Best 22 Antimalware Best 22 Uninstaller Software IObit Coupons & Discount Offers PC Optimizer Mac Boost Advice IObit Advanced SystemCare Pro Review IObit Coupons A Good Utility Program From IObit IObit Driver Booster Pro Review IObit Promo Codes IObit Coupon Codes IObit Coupons and Deals FAQs

Metro screen displays on boot up for 4 full seconds


1010101010101010101010101

Recommended Posts

I am running the lateset version of start menu 8 V1.4.0.908 and when my win 8 computer starts the metro screen will display for a full 4 seconds before going to the desktop that is really annoying and want to know is there anything I can do?

 

I have uninstalled and reinstalled to no avail.

 

4 Seconds?????

 

I find it very sad that you have a problem with 4 seconds. Start Menu8 is a program that allows you to use your system as you prefer, rather than what MS dictates......and you have a problem with 4 seconds??????

Link to comment
Share on other sites

4 Seconds?????

 

I find it very sad that you have a problem with 4 seconds. Start Menu8 is a program that allows you to use your system as you prefer, rather than what MS dictates......and you have a problem with 4 seconds??????

 

YES I do have a problem with 4 second!!!!!!

 

Start menu 8 CLEARLY states in the SETTINGS interface that the metro screen will be SKIPPED!!!!!!!!!!!!!!!!

 

So YEA it does NOT skip AS ADVERTISED!!

 

So ANYWAYS is there anybody out there that is not a troll that knows how to fix my problem as stated in my original post?? THANKS!!!:-D

 

EDIT: I just noticed that you are a moderator!! How the hell do stay a moderator when jumping all over my post like a lion on a fresh kill. VERY RUDE!!

Link to comment
Share on other sites

I am running the lateset version of start menu 8 V1.4.0.908 and when my win 8 computer starts the metro screen will display for a full 4 seconds before going to the desktop that is really annoying and want to know is there anything I can do?

 

I have uninstalled and reinstalled to no avail.

 

Hi,

 

Is your system Win 8.0?

Link to comment
Share on other sites

Yes, win 8.0

 

EDIT: Please update your User Profile from User Control Panel (User CP) on top left of the forum page.

 

There is no need for me to up date my profile because the machine in my original post is my WIFE'S I am still running my win 7 pc. THANK YOU!!

 

So can I get some help about my original post ??

Link to comment
Share on other sites

Yes, win 8.0

 

EDIT: Please update your User Profile from User Control Panel (Use CP) on top left of the forum page.

 

Win 8.0 system has such issue. Our specialists have already known it.

 

We will try our best to improve our program. Thanks for your understanding.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...