Jump to content
IObit Forum
Top Free Driver Updater Tools Best 25 PC Optimization Software Best 22 Antimalware Best 22 Uninstaller Software IObit Coupons & Discount Offers PC Optimizer

computer freezes up


johnk51
 Share

Recommended Posts

Since I upgraded to ASC 12 pro, My computer freezes up sometimes. If I'm in my Flight simulator and start scrolling to pick a gate to go to, my computer will freeze up and the mouse stopes moving. I have to do a hard reboot. Then after I'm done, all my passwords are gone and in windows edge I have to login to my forums and other sites I login to. Sometimes just let the computer alone for a few hours it will do the same. If I turn off ASC, everything works fine. I never had this problem with ASC 10 pro. I have windows 10pro 64.

 

John K

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Since I upgraded to ASC 12 pro, My computer freezes up sometimes. If I'm in my Flight simulator and start scrolling to pick a gate to go to, my computer will freeze up and the mouse stopes moving. I have to do a hard reboot. Then after I'm done, all my passwords are gone and in windows edge I have to login to my forums and other sites I login to. Sometimes just let the computer alone for a few hours it will do the same. If I turn off ASC, everything works fine. I never had this problem with ASC 10 pro. I have windows 10pro 64.

 

John K

 

Since I upgraded to ASC 12 pro, My computer freezes up sometimes. If I'm in my Flight simulator and start scrolling to pick a gate to go to, my computer will freeze up and the mouse stopes moving. I have to do a hard reboot. Then after I'm done, all my passwords are gone and in windows edge I have to login to my forums and other sites I login to. Sometimes just let the computer alone for a few hours it will do the same. If I turn off ASC, everything works fine. I never had this problem with ASC 10 pro. I have windows 10pro 64.

 

John K

 

Facing similar issue here too, if someone could help us solve the problem it would be great.

 

Thanks in advance.

Regards,

Shane.

Link to comment
Share on other sites

Hi Shano/johnk51

 

Welcome to the Forum

 

It sounds to me that you need to check your settings carefully, particularly in Privacy Sweep, as it appears that your Logins and Passwords are being deleted.

This is especially important if you are using Autocare.

Additionally, ensure that Deep Clean is NOT enabled in Registry Clean, as it is very agressive.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...