Jump to content
IObit Forum
Top Free Driver Updater Tools Best 25 PC Optimization Software Best 22 Antimalware Best 22 Uninstaller Software IObit Coupons & Discount Offers PC Optimizer

Why are metrics not showing?


Manny358
 Share

Recommended Posts

 

 

Got a new computer and instaled ASC 13.6 but it doesnt show the metrics.

 

Any ideas?

 

Hi there,

 

We are really sorry to hear that. Please follow the steps below to provide us with the requested file for our further investigation.

 

1) Download the tool from http://testdemo.iobit.com/InfoHelper.exe

 

2) Double click to run this tool on the PC with problem and click 'Save report'.

 

3) After it finishes, you will get a popup window to tell you where the report file IObit_Debug_Info.zip is saved. Click 'OK' button to open that saved folder.

 

4) Send the zipped file to us so that we can get the detailed information to look into.

 

Thanks for your time and assistance in advance.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hi there,

Here is a demo we worked out for you.

http://tickets.iobit.com/index.php?r=site/download&fileName=attachment%2FJPKW5f3f81dd8f812.zip&displayName=TemperatureDemo.zip

Could you please check whether it works?

1. Please download the demo from the above lin and then extract it.

2. Run the file TemperatureDemo.exe.

3. Wait for the window popping up to ask you to press any key to continue. At that time, please exit the program.

4. Zip the folder you extracted and send it to us.

Link to comment
Share on other sites

Hi Manny 358.

 

Here is a demo we worked out to fix this problem.

 

http://tickets.iobit.com/index.php?r=site/download&fileName=attachment%2FSYAU5f48d6912ab55.zip&displayName=CPUIDInterface.zip

 

1. Download the demo

 

2. Exit Performance Monitor first.

 

2. Extract the downloaded demo and copy CPUIDInterface.dll to replace the original one in ASC installation folder (These steps would help you to find the installation folder. Right-click the icon on the desktop > Click Open File Location).

 

3. Please check whether the problem is fixed then.

 

This bug will be fixed in Advanced SystemCare 14

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
8 hours ago, idil said:

i have similar problem, the metric is n/a on performance monitor.. and the link above suppose not working anymore.

Hi

We are really sorry to hear that. Please follow the steps below to provide us with the requested file for our further investigation.

Download the tool from http://testdemo.iobit.com/InfoHelper.exe. Then double click to run this tool on the PC with the problem and click "Save report". After it finishes, you will get a pop-up window to tell you where the report file IObit_Debug_Info.zip is saved. Click the "OK" button to open that saved folder. Please send the zipped file to us.

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Hi idil,

I am so sorry for the late reply.

Our technicians say they still need more information to further check the issue. So please follow the steps below to send back the requested information to us.

Please do the following steps when the temperature shows N/A.

1. Download the demo file from http://tickets.iobit.com/index.php?r=site/download&fileName=attachment%2FZHPR603c5ad8c1abd.zip&displayName=TemperatureDemo.zip

2. Extract the downloaded file to get the folder TemperatureDemo, open it to find the file TemperatureDemo.exe and run it. Then you will see the temperatures. Then wait until it reminds you. Then press any keyboard to exit the demo file.
 
3. Compact the folder TemperatureDemo. Then upload the compacted file to the website https://uploadfiles.io/ then send the download link to us.
 
Thank you.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
15 hours ago, gws96 said:

Can't see metrics in my system care, anyone can help me pls?

Sorry for that. The latest update of ASC 15 RC has solved the temperature issue. Please download and install the latest ASC 15 RC from the link below to check again.

https://www.majorgeeks.com/files/details/advanced_systemcare_beta.html

If the issue persists, please email us via feedback@iobit.com to get further assistance.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 9/7/2021 at 4:26 AM, Cicely said:

Sorry for that. The latest update of ASC 15 RC has solved the temperature issue. Please download and install the latest ASC 15 RC from the link below to check again.

https://www.majorgeeks.com/files/details/advanced_systemcare_beta.html

If the issue persists, please email us via feedback@iobit.com to get further assistance.

 

whats the different between system care 14 and system care rc 15? anyway, ty so much!! 🙂

Edited by gws96
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...