Jump to content
IObit Forum
Top Free Driver Updater Tools Best 25 PC Optimization Software Best 22 Antimalware Best 22 Uninstaller Software IObit Coupons & Discount Offers PC Optimizer Mac Boost Advice IObit Coupons A Good Utility Program From IObit IObit Promo Codes IObit Coupon Codes IObit Coupons and Deals FAQs Driver Booster Pro Review

New Turkish Translation (Compatible with Smart Defrag 1.20)


MMTC

Recommended Posts

Çeviriyi ben yaptım demedim. Karakter hataları ve bazı çevrilmemiş kısımları düzelttim, bazı anlatımları beğenmediğim için üzerlerinde ufak değişiklikler yaptım ve seçmesi kolay olsun diye adını Türkçe olarak değiştirdim hepsi bu. Daha sonra foruma üye olup buraya koymak istedim. Aslında Iobit'e mail atacaktım fakat iletişim adresini bulamadım. Daha önce yazdığınız konuya da bakmamıştım bunu bilmenizi isterim.

Ayrıca verdiğiniz linkteki dosyaya baktım. Bence eklediğim dosyayı kullanırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Sonuçta kendim çevirmesem de yazılış hatalarını düzenleyip, şekil bakımından daha düzgün duruma getirdim. Siz indirin, bakın, kıyaslayın. Amacım sadece şekil yönünden de kusursuz bir Türkçe ile Smart Defrag programını kullanmak ve başkalarının da kullanmasını sağlamak. Bu mesajıma kıyaslayacağınızı umarak sildiğiniz dosyayı bir defa daha ve son olmak üzere ekliyorum. Beğenmezseniz yine eki silersiniz.

Size iyi çalışmalar diliyorum.

Link to comment
Share on other sites

MMTC,

 

Otomatik birleştirmedeki:

"Otomatik Birleştirmenin kullanacağı max işlemci kullanımı" kesinlikle çok yanlış, bu sebeple tekrar ekini kaldırıyorum. Dosyayı şimdi indirdim ve bende var.

 

Bu konuyla ilgili görüşlerini PM ile aktarabilirsin.

 

Forumu daha fazla Türkçe ile işgal etmeyelim, sadece sen anlayabilesin diye Türkçe yazdım.

 

Teşekkürler, konuyu kapattım..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...