Jump to content
IObit Forum
Top Free Driver Updater Tools Best 25 PC Optimization Software Best 22 Antimalware Best 22 Uninstaller Software IObit Coupons & Discount Offers PC Optimizer

Notification confusion


dev3

Recommended Posts

The notifications for automated operations is really confusing. In ASC v7 beta 2,i've never seen any notification that autocare or autoclean has started, even the finishing status remains unknown unless I hover on notification area icon. Hope this gets improved in the next version.:?

Link to comment
Share on other sites

I have checked all the checkboxes. But the problem is autoclean at every bootup shows no notification and starting of autocare when system is idle doesn't show any notification. Although after autocare is completed it shows a notification if & only if I click the tray icon else nothing is displayed regarding this. Autoclean notification at boot up doesn't work at all.:?

Link to comment
Share on other sites

Hi dev3,

 

Thanks fir your reply.

 

As enoskype mentioned, please check your settings for Notifications under General. Please check the attachment.

 

Thanks for enoskype's timely reply.

 

If you have other issues, please feel free to tell us.

 

Nothing even after ticking checkboxes

Link to comment
Share on other sites

Even after applying your suggestions, the issue is still unresolved. Take a look at my settings dialog box, and please help me resolve these issues, if it's with everybody then please resolve it in next beta version.:?:

First of all, as you know I have all automatic functions on along with notifications. But no notification works properly except for minimization notification.

The problems


  1. AutoClean or bootup privacy sweep doesn't show any notification at all.
    Auto Update doesn't show any either.
    Auto Care doesn't show any starting notification and results of it can't be seen unless somebody hovers on asc tray icon. I had to keep tray icon for this reason only.

:?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Notifications seem like they're not working

 

Don't think that the notifications are working at all except for the lone notification for autocare completion which is also not working when I exit the tray icon. Please resolve this issue in asc or tell me how to resolve this issue as early as possible. In one of my recent posts here I have given the attachments if you need it.

Link to comment
Share on other sites

Same problem in b3

 

In asc b3, also auto clean notifications are not shown(started or finished or no. of problems). I don't know about auto care as I've not enabled it. But the problem persists. a really sad thing

Link to comment
Share on other sites

In asc b3, also auto clean notifications are not shown(started or finished or no. of problems). I don't know about auto care as I've not enabled it. But the problem persists. a really sad thing

Please help with this issue.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...